Kino Kinoteka i KOZa časte Film & TV Superkvizom!


Dragi fanovi filmsko-televizijskog svijeta,

povodom posebne prilike Dana otvorenih vrata Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u Kinu Kinoteka, odlučili smo vas počastiti jednim Film & TV Superkvizom!

U subotu, 22. rujna, s početkom u 17 sati, u Kinoteci (Kordunska ulica 1) ćemo odigrati filmsko-televizijsko izdanje KOZe. Za vas smo pripremili veseo i šaren kviz koji će se sastojati od pet različitih kategorija. Uvod u anatomiju donosi 20 pitanja formuliranih na standardnom pabkvizaškom principu pitanje-odgovor, nakon čega slijedi 15 razloga zašto te mrzim, kategorija u kojoj ćemo vam na svako postavljeno pitanje ponuditi tri moguća odgovora. Izgubljeni u prijevodu suočit će vas sa zeznutom zadaćom paralelne analize slike, zvuka i teksta, a Memento zahtijevat će od vas da se poigrate asocijacijama. Finalna kategorija, Točno u podne, donosi dvoboj dvije najuspješnije ekipe koji će odlučiti konačnog pobjednika ovog specijalnog izdanja kviza.


PRIJAVI EKIPU NA KOZu: FILM & TV SUPERKVIZ!


Svaka ekipa može se sastojati od najviše četiri osobe. Ako vas je više, slobodno dođite i zaigrajte, ali nećemo vas moći pustiti u finale budete li na vrhu ljestvice. Kviz je besplatan: sve što trebate ponijeti je malo dobre volje i svoje filmsko-televizijsko znanje. 🙂 Za najbolje i najsretnije ekipe pripremili smo vrlo lijepe nagrade. Nakon našega kviza održat će se, također besplatna, projekcija filma Malcolm X redatelja Spikea Leeja s početkom u 20 sati.

Vidimo se u Kinoteci u subotu oko 16:45!