KOZa se vraća: Kome godišnji odmor nije baš blizu, nek’ se malo odmori na našem kvizu!


Sve sretnike i sretnice koji tijekom srpnja svoje noge hlade na vrućem zagrebačkom asfaltu umjesto u opasnom moru punom meduza i ježeva pozivamo da nam se pridruže na srpanjskom izdanju KOZe, kviza općeg znanja, u Metropolis klubu u petak, 20. srpnja s početkom u 20 sati. Kviz će voditi doktor stand upa Goran Vugrinec Goc, a za ovu posebnu priliku pripremili smo nekoliko većih i manjih iznenađenja.

Za početak, po prvi put ćemo pred KOZinom publikom odigrati jednu novu kategoriju, uz sve stare s kojima ste dobro upoznati. Nadalje, osim pregršt pitanja, pripremili smo i poneki odgovor: otkako smo se zadnji put vidjeli, saznali smo zašto nas televizor uporno sabotira i riješili problem. S obzirom na to da nam majstor ne ulijeva previše povjerenja, odlučili smo uvesti i kladionicu, gdje će lijepu nagradu osvojiti ekipa koja uspješno prognozira na kojem će pitanju televizor prvi puta crknuti.

Ono što nije nikakvo iznenađenje jest činjenica da je Staropramen još uvijek dostupan po super cijeni od 10 kuna/pola litre. Tu su i super nagrade za najbolje ekipe, dosta dobar soundtrack s tek tri ili četiri pjesme Simona & Garfunkela, a kao da iznenađenja nije bilo dovoljno, redizajnirali smo i tajmer i promijenili mu boju!Kviz će se sastojati od stotinjak pitanja iz raznih područja općeg znanja. Opći kaos donosi 15 pitanja formuliranih po prokušanom pitanje-odgovor receptu, uz poneko multimedijalno pitanje. Sofijin izbor ponudit će vam četiri tematske kategorije s po pet pitanja, sretnici koje izvučemo birat će dva seta pitanja. Multimedijalna kaljuža ponovno će vas suočiti s pet videozapisa na kojima ćete morati paralelno analizirati video, audio i tekst, a u kategoriji Čija mama crne brege dere na temelju pet izborenih hintova pokušat ćete odgonetnuti identitet jedne skrivene osobe iz stvarnog svijeta. Petnaest razloga zašto te mrzim kategorija je u kojoj će svako pitanje popratiti tri ABC fotografije, a Hanibal Lektor tražit će od vas da ispravite pogrešne informacije u našim rečenicama. Konačnog pobjednika kviza odlučit će brzopotezna, stresna i napeta kategorija Točno u podne, ali za nas tremaše pobjednik je ionako svatko tko se odvažio stati na pozornicu.

Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe, sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu/članici ekipe, a ako vas je kojim slučajem više od četiri, možete igrati ali se automatski odričete borbe za prvu nagradu. Želite li zaigrati ljetno izdanje KOZe, ispunite ovu prijavnicu ovdje:


DAJ MI BAREM DOBAR KVIZ KAD VEĆ NISAM NA MORU


Vidimo se u petak, 20. srpnja. Veselimo vam se!