Nogometni kviz: Zagrijavanje za SP


U petak, 8. lipnja Kvizove pod vedrim nebom otvorit ćemo prigodnim tematskim kvizom posvećenim nogometu.  Kviz će početi u 20:15, a vodit će ga stand-up legenda i nekadašnja nada Kamen Ingrada Goran Vugrinec Goc. S obzirom na to da je riječ o posljednjem petku prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, ovaj je kviz idealna prilika da malo dodatno zagrijemo atmosferu i ispitamo vaše znanje iz područja najpopularnijeg sporta na svijetu.

Očekuje vas više od stotinu pitanja iz povijesti i sadašnjosti nogometnog svijeta podijeljenih u šest različitih kategorija:

I. KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Uvod od 10 pitanja koji služi kao zagrijavanje. Pitanja su lakša i pristupačna, i tek nas pripremaju na nešto veće izazove koji slijede.

II. ŽDRIJEB U MOSKVI

Osam tematskih setova po pet pitanja. Voditelj iz šešira izvlači sretne natjecatelje koji će imati priliku birati četiri kategorije (20 pitanja) koje će se igrati.

III. PRIPREMNE UTAKMICE

10 mrvicu kompliciranijih pitanja: Svjetsko prvenstvo se približava i više nema vremena za zezanciju.

IV. GRUPNA FAZA – SKUPINA D

20 ozbiljnih nogometnih pitanja na kojima će najbolje ekipe pokušati napraviti prednost pred svojom konkurencijom.

V. PUT DO FINALA

Posljednja kategorija prije samoga finala – 20 zahtjevnih pitanja koja će utvrditi koliko detaljno poznajete povijest nogometa. Ako je i bilo dilema koje se ekipe izdvajaju znanjem, ova će kategorija definitivno potvrditi tko je zaslužio mjesto u finalu.

VI. STADION LUŽNIKI – SUDAČKA NADOKNADA

Dvije ekipe koje su u prvih pet kategorija ostvarila najbolji rezultat idu u veliko finale na pozornicu. Svaka ekipa dobit će 90 sekundi da odgovori na što je više moguće pitanja. Ekipa koja ponudi više točnih odgovora odnosi titulu povijesnog pobjednika prve nogometne KOZe.

Kao i svaka druga KOZa, nogometno izdanje našeg kviza zamišljeno je kao opušteno, pristupačno, zabavno druženje u ugodnoj atmosferi i uz fenomenalan nagradni fond. Kvizovi se rješavaju anonimno pa nema nikakvog straha da će se itko sramotiti svojim nogometnim (ne)znanjem. Ekipna ulaznica za Nogometni kviz: Zagrijavanje za SP iznosi 60 kuna, a svoje mjesto ispred gigantskog platna možete rezervirati putem ove poveznice:


PRIJAVI EKIPU NA NOGOMETNI KVIZ: ZAGRIJAVANJE ZA SP


Vidimo se u petak na otvaranju Kvizova pod vedrim nebom!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss                            

Medijski pokrovitelji: