Film & TV Superkviz!


U subotu, 9. lipnja s početkom u 20:15 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana odigrat ćemo filmsko-televizijsko izdanje KOZe pod nazivom Film & TV Superkviz! koje će voditi strastveni fan True Blooda i ponajbolji stand-up komičar hrvatske današnjice Goran Vugrinec Goc. Svaka ekipa može se sastojati od maksimalno četiri osobe, a ekipna ulaznica iznosi 60 kuna.

Film & TV Superkviz! zabavan je, opušten kviz kojem multimedijska i zaigrana pitanja omogućuju da bude zanimljiv i dinamičan. Što se tiče znanja koje ispituje, kviz će postići balans između naširoko poznatih filmsko-televizijskih klasika (12 žigosanihGrađanin KaneApokalipsa danas… SeinfeldObitelj SopranoMomci s Madisona…) i novijih kvalitetnih ili samo zabavnih projekata (InceptionVitez tame… Family GuyStranger Things…). Presjek općeg poznavanja filma i TV-a bit će upotpunjen ponekom trivijom i brazilskom sapunicom za razonodu.

Stotinjak pitanja bit će raspoređeno u različitih i zabavnih kategorija: Uvod u anatomiju donosi uvodnih 25 pitanja koja će lagano zagrebati površinu vašeg znanja o filmsko-televizijskom svijetu, nakon čega slijede Parkovi i rekreacija – kategorija u kojoj vam predstavimo četiri različite teme, a sretnici iz publike izabrat će dvije tematske kategorije koje će se odigrati. Izgubljeni u prijevodu kaotična su, adrenalinska kategorija koja će od vas tražiti analizu posebnih filmića koje smo za vas pripremili – istovremeno ćete morati analizirati video, audio i titlove. Tu je i Genijalni um, slikovni rebus koji će testirati oštrinu vašeg vida i uma, a Dr. Who je klasična igra asocijacija u kojoj ćete na temelju pet hintova morati odgonetnuti identitet jedne skrivene osobe iz svijeta filma i TV-a. Finalna kategorija pod nazivom Igra prijestolja rezervirana je za dvije bodovno najuspješnije ekipe, koje će svoje snage odmjeriti na pozornici u napetom brzopoteznom finalu.

Želite li zaigrati naš zabavan i opušten Film & TV Superkviz!, svoje ekipe prijavite što je prije moguće putem ovog linka:


PRIJAVI EKIPU NA ‘KVIZOVE POD VEDRIM NEBOM’


Vidimo se u subotu na najzabavnijoj filmsko-televizijskoj KOZi dosad!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss                            

Medijski pokrovitelji: