KOZa 17. lipnja gostuje na 8. izdanju festivala Bloomsday

Dragi KOZoljupci,

2018. godina očito je namijenjena ispunjavanju naših organizatorskih tihih želja. S velikim veseljem najavljujemo da u nedjelju, 18. lipnja naša KOZa gostuje na 8. izdanju Bloomsday Croatia festivala u Puli!

Jedan uzbudljiv i sladak jednosatni filmsko-književni kviz pripremili smo za naše prijatelje iz organizacije Bloomsdaya, malog festivala s velikom dušom koji se već osam godina održava u čast neponovljivog Jamesa Joycea. Ovogodišnje izdanje Bloomsdaya posvećeno je jednoj od ikona 20. stoljeća – Marilyn Monroe. Kviz je otvoren za sve zainteresirane, vrlo lijepe nagrade osigurao je organizacijski tim Bloomsdaya, sudjelovanje se ne naplaćuje, a kviz će se održati u 21 sat u Cafeu Uliks.

Svaka ekipa može imati maksimalno četiri članice/člana. S obzirom na to da je broj stolova na Uliksovoj ljetnoj terasi ograničen, molimo sve zainteresirane kvizašice i kvizaše da svoje ekipe prijave što je prije moguće, zaključno s 10. lipnjom. Ekipe možete prijaviti na bloomsday.croatia@gmail.com. Nakon kviza održat će se koncert Mary May, i sve vas pozivamo da ostanete i nakon što se podijele nagrade najuspješnijim ekipama. 🙂 Vidimo se u Puli 15. lipnja, jedva čekamo!