Ova je objava trostruko vrijedna: Tri različite KOZe idućeg tjedna!


Kvizašice i kvizaši, počujte!

Ispred nas je vjerojatno najraznovrsniji tjedan u povijesti KOZe. Jako smo sretni što vam možemo predstaviti svojevrsni hat trick u kvizaškoj ponudi: idući tjedan odigrat ćemo tri KOZe: STEM, filmsko-televizijsku i standardnu opću.

Četvrtak, 17. svibanj, 19:15 – Metropolis klub – KOZa: STEM Edition

U četvrtak ćemo po prvi put u KOZokvizaškoj povijesti odigrati STEM kviz. Otkad smo počeli organizirati kvizove, više smo puta čuli komentare posjetitelja kako pub kvizovi općenito, a onda i KOZa, premalo pozornosti posvećuju prirodnim znanostima. Iste kritike upućene su i popularnim televizijskim kvizovima, za koje se također tvrdilo da presnažan naglasak stavljaju na filmove, serije, glazbu, mitologiju… Zašto Arijadnina nit ili drugi po redu album Rolling Stonesa imaju veće pravo biti u kvizu općeg znanja od sferne geometrije, geologije ili, recimo, informatike? Svima koji vjerujete da ste na pabkvizaškoj sceni godinama u nepovoljnijem položaju zbog toga što se vaši interesi ne poklapaju s interesima sastavljača kvizova – ovo je super prilika da dođete na svoje. Skupite ekipu sastavljenu od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, dođite u Metropolis i guštajte u dvosatnom kvizu posvećenom isključivo STEM-u. Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članu/članici ekipe, a bogat nagradni fond omogućili su naši dragi sponzori, predvođeni glavnim pokroviteljem Staropramenom.

PRIJAVI EKIPU NA KOZu: STEM EDITION

Subota, 19. svibanj, 18:00 – Kino Kinoteka – Film & TV Superkviz!

Nakon što smo prošle godine gostovali u Kinu Kinoteka s Velikim filmskim kvizom, uvjerili smo se da je ambijent starinske kinodvorane idealan za održavanje kviza s puno multimedijalnih pitanja. Zbog toga smo odlučili vratiti se u Kinoteku s našim Film & TV Superkvizom! U subotu u 18 sati u Kinoteci ćemo održati novo izdanje sve popularnije filmsko-televizijske KOZe. Dvosatni kviz bit će sastavljen od osamdesetak pitanja raspoređenih u šest-sedam raznovrsnih kategorija, a kako i dolikuje kvizu koji se održava u kinodvorani, svakako ćemo ubaciti solidan broj audio i video pitanja. Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članici/članu ekipe. Bogat nagradni fond pripremili smo za najbolje i najsretnije ekipe!

PRIJAVI EKIPU NA FILM & TV SUPERKVIZ!

Nedjelja, 20. svibnja, 19:15 – Metropolis klub – KOZa, kviz općeg znanja

Za kraj tjedna u standardnom smo terminu u klubu Metropolis ostavili našu KOZu, kviz općeg znanja. Kviz od stotinjak pitanja trajat će dva i pol sata, a sastoji se od pet ili šest raznovrsnih kategorija. Pod vodstvom stand-up doktora Gorana Vugrineca Goca odigrat ćemo jubilarnu 50. po redu KOZu, a za ovu posebnu priliku pripremili smo i nekoliko manjih i većih iznenađenja. Sudjelovanje se, pogodili ste, naplaćuje 20 kuna po osobi, a svaka ekipa može imati 2-4 članice/člana. Glavni pokrovitelj KOZe je Staropramen, što znači da ćemo pivo točiti po promotivnoj cijeni od 10 kn / pola litre, a cijeli niz darežljivih sponzora pobrinut će se da dobar dio publike kući pođe s punim džepovima. Kako se ipak radi o jednoj lijepoj okrugloj brojci, odlučili smo s 50 posto popusta počastiti sve ekipe koje odigraju i STEM Edition i Film & TV Superkviz! Dođite na 50. KOZu da zajedno proslavimo gotovo tri godine zajedničkog kvizovanja!

PRIJAVI EKIPU NA 50. KOZu

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss              

Medijski pokrovitelji: