Nova KOZa u Koprivnici!

Drage Koprivničanke i dragi Koprivničanci, Podravke i Podravci, svi kvizoljupci,

nakon što smo prije mjesec dana zaigrali prvo izdanje koprivničke KOZe, sretni smo što možemo najaviti da se naš kviz općeg znanja vraća u Koprivnicu!

U subotu, 19. travnja, s početkom u 19:30 sati, u prostoru Caffe bara Kaktus održati ćemo drugu po redu KOZu, kviz općeg znanja.

Kao i prošli puta, čeka vas stotinjak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija.

Opći kaos ponovno vam donosi 25 pitanja iz svih područja općeg znanja. Nakon ove klasične kategorije slijedi Sofijin izbor u kojem ćemo vam ponuditi niz različitih tema, a sretnice i sretnici među vama birat će one koje im najviše odgovaraju. Zloglasna Multimedijalna kaljuža od vas će tražiti paralelno analiziranje slike, zvuka i teksta,
a Čija mama crne brege dere, gotovo pa klasična igra asocijacija, tražiti će da uz pomoć hintova odgonetnete osobu iz stvarnog svijeta. Finale pod nazivom Točno u podne okupit će dvije najbolje plasirane ekipe i brzopoteznom, najslabijakarikastom igrom rešetanja u 90 sekundi odrediti će pobjednika druge koprivničke KOZe.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 15 kuna po članici/članu ekipe. Zbog ograničenog broja mjesta u Kaktusu pozivamo vas da svoje ekipe prijavite što je prije moguće putem ove poveznice:

http://koza.fak.hr/koza-prijave-koprivnica/

Najbolje i najsretnije sudionike, dakako, očekuju lijepe nagrade koje će osigurati naši dragi sponzori.

Vidimo se u subotu, 19. svibnja!