KOZa i Good Game vas pozivaju na naš prvi kviz posvećen videoigrama!


Malo se uzbudite kad na Potjeri čujete pitanje o GTA? Muku mučite sa stoljećem u kojem je živio Džingis-kan, ali usred noći možete nabrojati sve Assassin’s Creedove? Zbog Managera inzistirate da vas prijatelji zovu Otto Rehhagel, a tvrdite da biste studirali dvije godine kraće da niste nabavili World of Warcraft? E pa konačno organiziramo pub kviz kao stvoren za vas!

U nedjelju, 13. svibnja, s početkom u 19.15 sati u zagrebačkom ćemo Metropolis klubu (Avenija Dubrovnik 10) održati prvo gejming izdanje naše KOZe, kviza općeg znanja. Ovaj kviz organiziramo s dragim suradnicima iz Good Gamea i, dakako, pod generalnim pokroviteljstvom našeg partnera Staropramena, koji će svim natjecateljicama i natjecateljima omogućiti promotivnu cijenu pive (10 kuna/pola litre). U ugodnoj atmosferi, pod vodstvom šampiona PES-a i veterana Crash Team Racinga, stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca, i uz prigodne bogate nagrade koje su pripremili naši dragi sponzori, odigrat ćemo dvosatni kviz posvećen videoigrama, računalima, konzolama i svim ostalim gejmerskim temama koje na kvizovima općeg znanja obično ostanu nepravedno zapostavljene.

Good Game Zagreb 2018. najveći je regionalni turnir na kojem će se u dva dana boriti 192 natjecatelja iz 32 domaće i internacionalne tvrtke. Na 3000 kvadratnih metara očekuje vas sve što bi jedan zaljubljenik u gaming mogao poželjeti, a sve završava s gostom iznenađenja – jednom od trenutno najpopularnijih grupa u regiji. Ulaz na Good Game je besplatan, samo se morate registrirati ovdje.

Svaka ekipa na kvizu može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po osobi. U pauzama za vrijeme kviza održat ćemo i bogatu lutriju, kako bi što više natjecateljica i natjecatelja kući pošlo s nagradama. Želite li prijaviti svoje ekipe na prvu gejming KOZu, samo kliknite na ovaj link:


PRIJAVI EKIPU NA GEJMING KOZu


Vidimo se u nedjelju, 13. svibnja!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss        

Medijski pokrovitelji: