Prije filma na velikom platnu, odigrajte na Zrinjevcu KOZu besplatnu!

Drage kvizoljupke, dragi kvizoljupci,

velika nam je čast najaviti da ćemo 1. svibnja na Zrinjevcu gostovati netom prije službene projekcije filma Blue Heart. Jednosatna KOZa, kviz općeg znanja, bit će besplatna za sve zainteresirane i počet će u 19.15 sati, a želite li sudjelovati, molimo vas da nam se javite kako bismo mogli predvidjeti kolika će nam organizacijska ekipa biti potrebna. Svoje ekipe (minimalno dvije i maksimalno četiri osobe) možete prijaviti putem ovog linka:


PRIJAVLJUJEM EKIPU NA KOZu NA ZRINJEVCU


Film Blue Heart bavi se problematikom hidroelektrana i njihova štetnog utjecaja na rijeke u Europi i ekosustave koji počivaju na tim rijekama. Kako smatramo da bi briga za okoliš trebala biti sastavni dio svjetonazora cijenjenih znalaca kakvi dolaze na naše kvizove, poziv smo objeručke prihvatili i, s obzirom na okolnosti prigode, odrekli se kotizacija. Naš ekološki osviješten voditelj bit će, dakako, stand-up majstor Goran Vugrinec Goc.

Službeni event filmske projekcije na Zrinjevcu možete pogledati ovdje, a što se tiče naše KOZe, reći ćemo vam da smo je malo skratili i njezin format prilagodili vremenu koje imamo na raspolaganju. Dođite na Zrinjevac, odigrajte KOZu u prekrasnom ambijentu i, ako želite, ostanite na projekciji filma Blue Heart.

Vidimo se na prvomajski utorak!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                      tmnt-copy            miss        

Medijski pokrovitelji: