Neka vam vijest odzvoni u uhu: Stiže KOZa u osvježenom ruhu!

Drage kvizoljupke, dragi kvizoljupci,

u nedjelju, 22. travnja s početkom u 19:15 sati u Metropolis klubu ćemo pod vodstvom Rogera Federera hrvatskih stand-up terena, Gorana Vugrineca Goca, odigrati gotovo pa jubilarnu, 49. po redu KOZu, kviz općeg znanja.

Za ovu posebnu priliku odlučili smo malo osvježiti koncept. Nakon uspješnih premijera ovih kategorija na našim tematskim kvizovima (Glazbena KOZa, Film & TV Superkviz!), vrijeme je da i opću KOZu malo začinimo. Uz standardne kategorije Opći kaos (25 pitanje-odgovor klasičnih prepreka), Sofijin izbor (šest ponuđenih setova pitanja, sretnice i sretnici iz publike biraju tri kategorije), Multimedijalnu kaljužu (analiza pet pripremljenih filmića) i Čija mama crne brege dere (igra asocijacija), tu su novotarije pod nazivom KOZino Royale i Osobe koje zure u KOZe. KOZino Royale kategorija je u kojoj ćete imati priliku uložiti svoje bodove prije no što uopće pročitate pitanje – bit će vam navedene relativno precizne teme kojima će se pitanja baviti, a vi ćete morati rasporediti svoje bodove ovisno o tome koje vam od navedenih kategorija najbolje pašu. Osobe koje zure u KOZe jednostavna je slikovna zagonetka koja je toliko uzbudljiva da će vas podići sa sjedala! (Doslovno će mnogi od vas morati ustati da bi bolje vidjeli slikice koje smo vam pripremili.) Finale je još uvijek isto – Točno u podne na pozornicu će dovesti dvije najuspješnije ekipe i serijom brzopoteznih, najslabijakarikastih pitanja odrediti ukupnog pobjednika večeri.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe. Sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po osobi. Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane kvizašice i kvizaše da svoje ekipe prijave još prošli tjedan, i to putem ovog pristupačnog obrasca:


PRIJAVI EKIPU NA 49. KOZu


Generalni pokrovitelj naše KOZe je Staropramen, koji je omogućio točenje piva od pola litre za simboličnih 10 kuna, a tu su i brojni drugi pokrovitelji koji će se pobrinuti da najbolji i najsretniji pojedinci doma pođu nagrađeni. Vidimo se u nedjelju, 22.!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss        

Medijski pokrovitelji: