Volite serije, a ni filmove ništa manje? Dođite na KOZu, DriveIN izdanje!


U nedjelju, 29. travnja naša će KOZa u svojem filmsko-televizijskom izdanju gostovati na izvrsnom programu DriveINkina Zagreb. Na poligonu Kockica ova će se omiljena zagrebačka filmofilska manifestacija održati 28./29. travnja i 5./6. svibnja, a s veseljem vas obavještavamo da smo se i ove godine rado odazvali pozivu ove radišne skupine studenata. Kviz će krenuti oko 19:15, a nakon igranja na rasporedu je besplatna projekcija filma Ustav Republike Hrvatske redatelja Rajka Grlića. Kviz će, dakako, voditi stand-up legenda Goran Vugrinec Goc.

Za KOZu: Film & TV DriveIN Edition pripremili smo šaren, veseo i zabavan kviz filmsko-televizijske tematike s osamdesetak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija, uz velik naglasak na multimedijska pitanja. Naše ste kvizove mogli ste vidjeti u klubu Metropolis, a sada ćemo imati priliku testirati vaše znanje i neznanje na ogromnom platnu na parkingu usred Cvjetnog naselja.

Svaka se ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a za sudjelovanje na KOZi: DriveIN Editionu naplaćuje se ekipna ulaznica od 60 kuna. Za razliku od prošle godine, ovaj put sudjelovanje nije ograničeno samo na automobile – svi zainteresirani mogu doći na kviz pješke i ravnopravno igrati s ekipama na kotačima.

Ako želite zaigrati KOZu: Film & TV DriveIN Edition, prijavite svoje ekipe što je prije moguće putem ovog linka:


Želim igrati KOZu: Film & TV DriveIN Edition!


Sve prijavljene ekipe molimo da na poligon Kockica dođu oko 18:30 kako bi mogli parkirati na dobrom mjestu. Također, ako ste zainteresirani za (besplatno) gledanje filma Ustav Republike Hrvatske, naznačite nam to prilikom prijave kako bismo se mogli bolje organizirati i smjestiti vas na pravo parkirališno mjesto. Vidimo se na KOZi: Film & TV DriveIN Editionu!

Sponzori:

                      tmnt-copy