Sjećate se Dolly Bell, sanjate Tonyja Soprana: Filmsko-televizijska fešta je za tjedan dana!


Drage kvizoljupke, simpatični kvizoljupci,

u nedjelju, 15. travnja s početkom u 19:15 sati u Metropolis klubu održat ćemo četvrto po redu izdanje KOZe: Film & TV Superkviza! pod vodstvom maksimirskog Vina Diesela, stand-up doktora Gorana Vugrineca Goca. Svaka se ekipa može sastojati od najmanje dvije i najviše četiri osobe, ulaznice se na crnom tržištu kreću po cijeni od 20 kuna po glavi, a sve zainteresirane molimo da se, zbog ograničenog broja mjesta, prijave što je prije moguće putem sljedeće poveznice:


PRIJAVI EKIPU NA FILM & TV SUPERKVIZ!, vol. 4


Film & TV Superkviz! zabavan je, opušten kviz kojem multimedijska i zaigrana pitanja omogućuju da bude zanimljiv i dinamičan. Što se tiče znanja koje ispituje, kviz će postići balans između naširoko poznatih filmsko-televizijskih klasika (12 žigosanihGrađanin KaneApokalipsa danas… SeinfeldObitelj SopranoMomci s Madisona…) i novijih kvalitetnih ili samo zabavnih projekata (InceptionVitez tame… Family GuyStranger Things…). Presjek općeg poznavanja filma i TV-a bit će upotpunjen ponekom trivijom i brazilskom sapunicom za razonodu, a sasvim je izvjesno da će svoje mjesto na prezentaciji nekako uspjeti pronaći i Simon & Garfunkel.

Dvosatni kviz sastoji se od stotinjak raznovrsnih pitanja smještenih u osam uzbudljivih kategorija. Uvod u anatomiju donosi 20 uvodnih pitanja iz svih mogućih područja filmskog i TV svijeta, nakon čega slijedi Plava ili crvena tableta, kategorija u kojoj ćete morati izabrati između dviju ponuđenih opcija. Parkovi i rekreacija predstavit će vam četiri tematske kategorije po pet pitanja, a sretnici među vama odabrat će dvije koje će morati zaigrati cijela dvorana. Dr. Who donosi gotovo pa klasičnu igru asocijacija, Tračerica će od vas tražiti prepoznavanje filmskog ili televizijskog lika na temelju jednog stiliziranog opisa, Izgubljeni u prijevodu zahtijevat će analizu specijalno pripremljenih filmića, a Tajna u njihovim očima, kategorija koja je na svakom kvizu drugačija, ostat će tajnom i u ovoj najavi. Pobjednika će odlučiti brzopotezna finalna Igra prijestolja.

Da osnovna poruka KOZe – “znanje se isplati” – odzvoni kak’ spada, tu su naši dragi sponzori. Generali pokrovitelj Staropramen omogućio je točenje piva po cijeni od 10 kn / pola litre, a nagradni fond osigurali su Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, Le Mika, Miss Donut, Tehnički muzej Nikola Tesla, HBO i mnogi drugi.

Ovdje možete pogledati kako nam je bilo na prošlom Film & TV Superkvizu!. Vidimo se u nedjelju na KOZinoj četvrtoj fešti filmsko-televizijskog znanja!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss       

Medijski pokrovitelji: