Nakon dugog zimskog sna u Rijeci, KOZa je nanjušila buđenje proljeća i vraća se na primorske pašnjake!

Dragi kvizaši, čujte i počujte!

Nakon dugog zimskog sna u Rijeci, KOZa je nanjušila buđenje proljeća i vraća se na primorske pašnjake u svojem 8. izdanju. KOZa ne zna da proljeće u Rijeci znači samo kišu. Nećemo joj ni reći.

Vrijeme i mjesto: ponedjeljak, 16.04., Botel Marina, 19:30.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe – može i više, ali u tom slučaju ekipa ne kvalificira za finale i nagrade. Sudjelovanje se naplaćuje 20 kn po osobi.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da ekipe čim prije prijavite u inbox ili putem ovog obrasca: http://koza.fak.hr/koza-prijave-rijeka/

Vidimo se!

***

Kratki sadržaj za nove pridošlice:

KOZa, kviz općeg znanja, sastoji se od stotinjak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja općeg znanja, raspoređenih u pet raznovrsnih kategorija.

Opći kaos – opušten uvod u kviz s 25 “standardnih” pitanja, od kojih će mnoga biti multimedijalna (prepoznavanje ili analiza zvuka, videa i slika)
Sofijin izbor – osam tematskih setova pitanja, od kojih će sretnici među publikom izabrati četiri kategorije na koje odgovaraju sve ekipe
Multimedijalna kaljuža – pet kratkih filmića u kojima morate istovremeno prepoznati video, audio i titlove
Čija mama crne brege dere – dva seta igre asocijacija

Dvije ekipe koje u prve četiri kategorije ostvare najbolji rezultat idu u napeto finale pod nazivom Točno u podne, u kojem će imati 60 sekundi da na naša brzopotezna, najslabijakarikasta pitanja ponude što je više moguće točnih odgovora.