KOZa, Pitomača edition vol. 2

Drage KOZoljupke i KOZoljupci,

pozivamo vas na svoj drugi kviz u Pitomači 07.04.2018. (subota) s početkom u 20h u našem dragom restoranu & caffe baru„Osmica“.

Nakon uskrsnih blagdana i davljenja u šunkama i ostalim plodovima tora vrijeme je da se opet aktiviramo, a naš kviz općeg znanja prava je prilika za to! Pripremili smo vam super nagrade uz veliku pomoć sponzora i super zabavnu večer u zamjenu za ništavnu kotizaciju od 15kn po članu ekipe. Prošli put nam je, isto kao i vama, bilo jako zabavno i uzbudljivo, te smo uvjereni da ni ovaj puta neće biti puno drugačije.

Naša glavna misao vodilja jest da ljudima na zabavniji i edukativniji način ispunimo dokolicu, da im pružimo mogućnost da se okušaju u nečem novom i drugačijem, a da pritom budu i nagrađeni za svoje zalaganje. KOZa u Podravini je do sada imala jako dobar odaziv i voljeli bismo kada biste nas podržali još više kako bi za Vas radili još bolje i zanimljivije kvizove.
Igrati se možete u ekipama od dva do četiri člana (može i više, no u tom slučaju dotična ekipa ne može u finale), a očekuje vas stotinjak raznovrsnih pitanja i dva i pol sata kvalitetno utrošenog vremena.

Zbog bolje organizacije prostora, molimo vas da nam prijavite svoju ekipu (zanima nas broj članova ekipe) putem online obrasca:

http://koza.fak.hr/koza-prijave-pitomaca/

Vidim KOZe