KOZinu paralelku u Zagrebu, Samoboru i Varaždinu zaigralo 107 ekipa


U nedjelju navečer po prvi smo put KOZu odigrali istovremeno u tri grada – u Zagrebu (Metropolis klub), Samoboru (Scout Club Irish Pub) i Varaždinu (Bard). Na ovoj uzbudljivoj pabkvizaškoj večeri svoje je znanje odmjerilo čak 107 ekipa, a titulu pobjednika večeri odnijela je zagrebačka ekipa Lonestar, koja je skupila 66 bodova. Kako su Lonestarovci već ranije pobijedili na KOZi, na zagrebačkom je finalu slavila ekipa Alpe-Dunav-Radnić, svladavši ekipu Ide jedna kamila. U Samoboru su Bezimeni bili bolji od Kraftersa, a na premijernoj varaždinskoj KOZi slavila je ekipa Kumova ispred također odličnih John Squash, Hulk Smash.

I dok je KOZa u Zagrebu već doživjela 47 izdanja, a i u Samoboru se već neko vrijeme osjeća kao doma, po prvi smo put gostovali u prekrasnom Varaždinu. U prostoru kluba Bard veseo kviz odigran je pod vodstvom Luke Šimunovića i Juraja Bogata, a zaigrale su ga impresivne 24 ekipe. Ovako lijepu premijeru nismo očekivali.

Hvala dragim sponzorima koji su još jednom dokazali da se znanje zbilja isplati, hvala svim sudionicima koji su nam uljepšali večer i svim KOZinim suradnicima što su omogućili paralelno izvođenje naših KOZa na ispašu. Do neke druge prilike, kad će nam se, vjerujem, pridružiti i još neki gradovi. 🙂


Ukupna ljestvica KOZine paralelke: