Tko je Sven Hannawald, što je saharoza: U nedjelju se vraća opća KOZa!


Dragi KOZoljupci,

u nedjelju, 25. ožujka u Metropolis klubu odigrat ćemo 47. poredu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom poor man’s Tarika Filipovića, nenadmašnog stand-up virtuoza Gorana Vugrineca Goca zaigrat ćemo kviz od stotinjak pitanja raspoređenih u pet raznovrsnih kategorija, a bogate nagrade na najuspješnije i najsretnije ekipe osigurali su naš generalni pokrovitelj Staropramen, kao i cijeli niz super sponzora (Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, Le Mika, Tehnički muzej Nikola Tesla, Henkel, Miss Donut, …). Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članici/članu ekipe. Zbog ograničenog broja mjesta u Metropolisu molimo sve zainteresirane kvizašice i kvizaše da svoje ekipe prijave jučer putem ovog linka:


PRIJAVI EKIPU ZA 47. KOZu


Opći kaos donosi nam 25 pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja općeg znanja, nakon čega slijedi Sofijin izbor – kategorija u kojoj vam nudimo osam tematskih setova pitanja, a sretnici koje voditelj izvuče iz šešira moći će izabrati četiri. Multimedijalna kaljuža od vas će očekivati oštar um i solidnu radnu memoriju, pri čemu ćete morati istovremeno analizirati sliku, zvuk i tekst na posebnim filmićima koje smo pripremili. Čija mama crne brege dere opuštena je igra asocijacija, a finale pod nazivom Točno u podne rezervirano je za dvije ekipe s najboljim rezultatom na kvizu.

Kviz će početi u 19:15 sati, a super bi bilo da dođete barem oko 19h kako bismo mogli riješiti ulaznice na vrijeme. Hvala i vidimo se na 47. KOZi!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss       

Medijski pokrovitelji: