Sjećate se ‘Umri muški’, ‘Kralja Queensa’ nešto manje: Dođite na Film & TV Superkviz, treće izdanje!


Dragi kvizoljupci, čujte i počujte!

Nakon dva vrlo uspješna filmsko-televizijska kviza iz KOZje radionice, stiže nam i treće izdanje: u nedjelju, 18. ožujka u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) održat ćemo treći po redu Film & TV Superkviz! s početkom u 19.15 sati. Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članici/članu ekipe, a sve zainteresirane kvizaše sklone filmsko-televizijskom svijetu pozivamo da što prije rezerviraju stol svojoj ekipi putem ovog linka:


PRIJAVI EKIPU NA FILM & TV SUPERKVIZ!, vol. 3


Film & TV Superkviz! zabavan je, opušten kviz kojem multimedijska i zaigrana pitanja omogućuju da bude zanimljiv i dinamičan. Što se tiče znanja koje ispituje, kviz će postići balans između naširoko poznatih filmsko-televizijskih klasika (12 žigosanihGrađanin KaneApokalipsa danas… SeinfeldObitelj SopranoMomci s Madisona…) i novijih kvalitetnih ili samo zabavnih projekata (InceptionVitez tame… Family GuyStranger Things…). Presjek općeg poznavanja filma i TV-a bit će upotpunjen ponekom trivijom i brazilskom sapunicom za razonodu.

Dvosatni kviz sastoji se od stotinjak raznovrsnih pitanja smještenih u osam uzbudljivih kategorija. Uvod u anatomiju donosi 20 uvodnih pitanja iz svih mogućih područja filmskog i TV svijeta, nakon čega slijedi Plava ili crvena tableta, kategorija u kojoj ćete morati izabrati između dviju ponuđenih opcija. Parkovi i rekreacija predstavit će vam četiri tematske kategorije po pet pitanja, a sretnici među vama odabrat će dvije koje će morati zaigrati cijela dvorana. Dr. Who donosi gotovo pa klasičnu igru asocijacija, Tračerica će od vas tražiti prepoznavanje filmskog ili televizijskog lika na temelju jednog stiliziranog opisa, Izgubljeni u prijevodu zahtijevat će analizu specijalno pripremljenih filmića, a Tajna u njihovim očima, kategorija koja je na svakom kvizu drugačija, ostat će tajnom i u ovoj najavi. Pobjednika će odlučiti brzopotezna finalna Igra prijestolja.

Kako bi znanje bilo dostojno nagrađeno pobrinuli su se naši dragi sponzori. Naš generalni pokrovitelj Staropramen omogućio je točenje piva po promotivnoj cijeni od 10 kuna/pola litre, a bogatom nagradnom fondu doprinijeli su Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, Le Mika, Miss Donut, Tehnički muzej Nikola Tesla, HBO, Maraska, Henkel i još poneko iznenađenje koje čuvamo u rukavu.

Vidimo se u nedjelju na trećem po redu Film & TV Superkvizu!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss         

Medijski pokrovitelji: