Lonestar, Imotski Werther i Alpe-Dunav-Radnić briljirali na najposjećenijoj KOZi u povijesti

Sinoć smo u zagrebačkom klubu Metropolis održali 46. po redu KOZu. Pod vodstvom stand-up legende i starog prijatelja našega kviza Gorana Vugrineca Goca te pod pokroviteljstvom Staropramena odigrali smo kviz od dva i pol sata koji će ući u povijest kao najposjećeniji kviz u povijesti Hrvatske. KOZu su zaigrale 74 ekipe, a na kraju regularnog dijela kviza prvo je mjesto držao Lonestar. Kako su ovi fenomenalni momci već slavili na KOZi, finale su zaigrali odlični Imotski Werther i Alpe-Dunav-Radnić, gdje je Werther konačno uspio slaviti sa 7-6.

Velike pohvale idu ekipama Zombi šnauceri i Manje je više, kojima je praktički jedan bod falio do finala, kao i šestoplasiranima Ide jedna kamila i Damirjugendu. Osmo mjesto podijelili su Poštena teligencija, Pice ubojice, Klimavi tronožac i Loša igra riječima, a dvanaestim mjestom svoj najbolji rezultat na općoj KOZi ostvarili su Urbani Jugoslaveni, podijelivši poziciju s KOZlegicama, Slatko od Doxa i Spaceballs.

Velika isprika ide ekipi Spaceballs, kojoj sam iz nepoznatog mi razloga zaboravio unijeti rezultate drugog dijela. Spaceballs, čestitam na odličnom 12. mjestu, a u znak isprike zbog nepažnje na sljedećoj vas KOZi častimo upadom, poželite li, naravno, ponovno zaigrati.

KOZu su omogućili naši dragi sponzori Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, HBO, Maraska, Henkel, Miss Donut, Le Mika, Tehnički muzej Nikola Tesla i, dakako, Staropramen. Hvala svima na dolasku, nadamo se da vam je bilo zabavno i da se družimo ponovno!