Krajem ožujka KOZa po prvi put u Varaždinu!


Dragi kvizoljupci,

nakon više godina nadanja i nekoliko mjeseci aktivnog planiranja, konačno nam se ostvarila velika želja – krajem mjeseca naša će KOZa napokon gostovati u Varaždinu.

U nedjelju, 25. ožujka premijerna varaždinska KOZa, kviz općeg znanja, održat će se u prostoru Caffe bara & Cluba Bard (Ivana Kukuljevića Sakcinskog 13). Naš dvosatni kviz započet će u 19.30 sati, a svaka ekipa moći će se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe. Ulaznica se naplaćuje 15 kuna po članici/članu ekipe, a vrlo bogate nagrade za ovu nama posebnu priliku osigurali su naši dragi sponzori Kino Gaj, Terme Sveti MartinVoćne rakije Petković, Henkel, Staropramen, Blitz Cinestar, Carta Magica, a u danima koji dolaze ovaj ćemo popis dodatno podebljati. 🙂

S obzirom na ograničen broj stolova u Bardu, želite li zaigrati KOZu rezervirajte stol za svoju ekipu što je prije moguće putem ovog neupadljivog linka (označite na izborniku “Varaždin Edition”):

PRIJAVI EKIPU ZA VARAŽDINSKU KOZu

KOZa, kviz općeg znanja, sastoji se od stotinjak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja općeg znanja, a ta su pitanja raspoređena u pet raznovrsnih kategorija. Opći kaos, primjerice, opušten je uvod u kviz s 25 “standardnih” pitanja, od kojih će mnoga biti multimedijalna (prepoznavanje ili analiza zvuka, videa i slika). Sofijin izbor, pak, donosi osam tematskih setova pitanja, od kojih će sretnici među publikom biti u prilici izabrati četiri kategorije na koje će sve ekipe morati odgovarati. Nešto je zeznutija Multimedijalna kaljuža, koja predstavlja pet kratkih filmića koje smo za vas pripremili, a u kojima morate istovremeno analizirati video, audio i titlove. (Naprimjer, pustimo scenu iz Spašavanja vojnika Ryana, u pozadini svira Space Oddity Davida Bowieja, a u titlovima stoji ulomak iz Romea i Julije.) Završna kategorija regularnog dijela kviza zove se Čija mama crne brege dere, a ustvari je čine dvije više-manje klasične igre asocijacija. Dvije ekipe koje u prve četiri kategorije ostvare najbolji rezultat idu u napeto finale pod nazivom Točno u podne, u kojem će imati 90 sekundi da na naša brzopotezna, najslabijakarikasta pitanja ponude što je više moguće točnih odgovora.

U posljednje dvije godine KOZa je utvrdila svoju poziciju među najpopularnijim zagrebačkim pub kvizovima, a sada je vrijeme za put prema sjeveru. Nadamo se da se vidimo na našoj premijernoj pivsko-kvizaškoj fešti znanja i dobre zabave!

KOZa u Zagrebu (Metropolis klub):
KOZa na otvorenom (Zagreb – Tuškanac, Karlovac – Foginovo kupalište, Zagreb – Maksimir):
Sponzori:

 

                                   


Medijski pokrovitelji: