Ugodno vani možda i nije, ali dođite na KOZu da vam mozak zagrije!


Dragi KOZoljupci,

u nedjelju, 11. ožujka u prostoru kluba Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) odigrat ćemo 46. po redu KOZu, kviz općeg znanja. Pod vodstvom jednog od prvih pionira domaće stand-up scene – i jednog od posljednjih Titovih pionira – Gorana Vugrineca Goca, odigrat ćemo veseo i opušten kviz općeg znanja od stotinjak pitanja raspoređenih u pet raznovrsnih kategorija. Kviz počinje u 19:15.

Opći kaos donosi nam 25 pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja općeg znanja, nakon čega slijedi Sofijin izbor – kategorija u kojoj vam nudimo osam tematskih setova pitanja, a sretnici koje voditelj izvuče iz šešira moći će izabrati četiri. Multimedijalna kaljuža od vas će očekivati oštar um i solidnu radnu memoriju, pri čemu ćete morati istovremeno analizirati sliku, zvuk i tekst na posebnim filmićima koje smo pripremili. Čija mama crne brege dere opuštena je igra asocijacija, a finale pod nazivom Točno u podne rezervirano je za dvije ekipe s najboljim rezultatom na kvizu.

Glavni pokrovitelj kviza naš je partner Staropramen, koji je omogućio točenje polalitrene pive po promotivnoj cijeni od 10 kuna. Cijeli niz kvalitetnih sponzora uskočio nam je u pomoć i osigurao dobre nagrade za najbolje i najsretnije kvizašice i kvizaše: Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, Miss Donut, Tehnički muzej Nikola Tesla, Muzej iluzija, Maraska, HBO…

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a ako ne želite ostati bez mjesta, prijavite se što je prije moguće putem ovoga linka:


PRIJAVI SE ZA KOZu, vol. 46


Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članici/članu ekipe. Vidimo se u nedjelju, 11. ožujka!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss       

Medijski pokrovitelji: