Petak se približava, Metropolis je meta: Veselo nam stiže KOZa četrdes’peta!


Dragi KOZoljupci,

u petak, 23. veljače, s početkom u 20 sati zaigrat ćemo 45. KOZu po redu u prostoru dobro nam znanog kluba Metropolis (Avenija Dubrovnik 10). Pod vodstvom manje perverzne i mršavije verzije Louisa CK-a, nenadmašnog stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca odigrat ćemo veseli kviz od stotinjak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija. Naš generalni pokrovitelj Staropramen omogućio je ne samo lijepe nagradne pakete za najuspješnije i najsretnije, već i promotivnu cijenu točenog piva od 10 kuna/pola litre, a tu je i cijeli niz dragih nam sponzora poput Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, Miss Donut, Le Mika, Maraska, Tehnički muzej Nikola Tesla…

Prva se kategorija zove Opći kaos i donosi nam 25 pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja općeg znanja, nakon čega nam Sofijin izbor predstavlja osam različitih tematskih setova pitanja od kojih sretnici među vama biraju četiri. Multimedijalna kaljuža od vas će ponovno tražiti analizu posebno sastavljenih filmića, a Čija mama crne brege dere, gotovo pa klasična igra asocijacija, poslužit će kao uvertira finalnoj igri Točno u podne, koja će na stejdžu okupiti dvije najbolje ekipe na kvizu.

Osim po simpatičnim konobarima i televizorima koji često funkcioniraju, Metropolis je poznat i po ograničenom broju mjesta. Ako želite sudjelovati na 45. KOZi, molimo vas da se još jučer prijavite putem ovog linka:


PRIJAVI SE ZA KOZu


Svaka ekipa može se sastojati od najmanje dvije i najviše četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po natjecateljici/natjecatelju. Vidimo se u petak na posljednjoj KOZi u veljači!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss       

Medijski pokrovitelji: