Zabrinuta je Crkva, poludjeti pop će: Svi u nedjelju idu na znanje opće!


Dragi KOZoljupci,

u nedjelju, 11. veljače (s početkom u 19 sati) u prostoru kluba Metropolis u zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik 10 odigrat ćemo jubilarno 44. izdanje KOZe, kviza općeg znanja. Pod vodstvom pionira domaće stand-up scene Gorana Vugrineca Goca i pod pokroviteljstvom našeg partnera Staropramena, počastit ćemo vas veselim kvizom u ugodnoj atmosferi i, dakako, točenom pivom za samo 10 kuna.

Kao i 43 puta dosad, dočekat će vas raznovrstan kviz sa stotinjak pitanja raspoređenih u pet različitih kategorija. Opći kaos donosi 25 pitanja iz svih mogućih područja općeg znanja, nakon čega slijedi uvijek napet Sofijin izbor, gdje ćete od osam ponuđenih tematskih setova pitanja birati samo četiri. Multimedijalna kaljuža i dalje je tu da vam zagorča kvizaški život svojom analizom slike, zvuka i teksta, a mozgovi će vam malo predahnuti na kategoriji Čija mama crne brege dere – klasičnim asocijacijama u kojima ćete morati odgonetnuti identitete dviju stvarnih osoba. Dinamično finale pod nazivom Točno u podne rezervirano je za dvije bod0vno najuspješnije ekipe na kvizu, a kako brojne nagrade ne bi otišle u ruke samo najboljima, tu su i dvije velike lutrije koje ćemo odigrati tijekom dviju pauza.

Da se znanje zbilja isplati ponovno nam dokazuju naši dragi sponzori. Uz Staropramen, tu su i Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, Miss Donut, Le Mika, Tehnički muzej Nikola Tesla i mnogi drugi. Svaka ekipa može se sastojati od najmanje dvije i najviše četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članici/članu ekipe. Zbog ograničenog broja mjesta u KOZinom domu Metropolisu molimo sve zainteresirane ekipe da se prijave što je prije moguće putem ovog linka:


PRIJAVA ZA KOZu, vol. 44


Vidimo se u nedjelju, 11. veljače!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss       

Medijski pokrovitelji: