Gleda se Marisol, vrapci i komarci lete: Vrijeme je za povratak u devedesete!

Dragi kvizoljupci,

jedan posebno sentimentalan kviz odigrat ćemo u nedjelju, 4. veljače u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) – kucnuo je čas da se vratimo četvrt stoljeća unatrag i zaigramo KOZu: Jer devedesete su bile godine, vol. 2!

Pod vodstvom stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca, koji je devedesetih kao nevin i ćelav dječarac jurcao Maksimirom sanjajući da jednog dana vodi KOZu, prisjetit ćemo se glazbe, filmova, televizije, društvenih igara, hrane, mode, videoigara, politike i svih onih ljupkih ili iritantnih sitnica koje su ovo specifično desetljeće učinile toliko posebnim. Za vas smo pripremili stotinjak pitanja razvrstanih u pet različitih kategorija, a nakon dva sata ugodno kviziranja saznat ćemo koja se ekipa ima pravo nazvati apsolutnim nineties carevima.

Zahvaljujući generalnom pokrovitelju KOZe, velikodušnom Staropramenu, pola litre pive točit će se za samo 10 kuna. Osim Staropramena, bogat i raznolik nagradni fond omogućili su naši cijenjeni partneri Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, California Burrito, Miss Donut, Tehnički muzej Nikola Tesla i još mnogi drugi.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članici/članu. Velika količina zgodnih nagrada omogućila nam je da pod pauzom održimo i dvije lutrije, koje će se pobrinuti da kući s poklonima ne pođu samo najveći kvizaški znalci.

Sve je spremno za još jednu nostalgičnu vožnju u naša djetinjstva i mladost – pridružite nam se jednostavnom prijavom putem ovog linka:

PRIJAVI EKIPU ZA KOZu: JER DEVEDESETE SU BILE GODINE, vol. 2

Kviz će početi u 19:15. Vidimo se!!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss       

Medijski pokrovitelji: