21. siječanj dosta je blizu – proslavite se na četvrtom Velikom sportskom kvizu!

U nedjelju, 21. siječnja, s početkom u 19 sati održat će se četvrto po redu izdanje našeg Velikog sportskog kviza. Pod vodstvom Zinedinea Zidanea domaće stand-up scene (gledano po talentu, ali i po frizuri), Gorana Vugrineca Goca, odigrat ćemo dvosatni kviz s više od stotinu pitanja. Sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po osobi, a svoje ekipe od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe možete prijaviti klikom na ovaj neupadljivi link:

PRIJAVI EKIPU ZA VELIKI SPORTSKI KVIZ

Struktura kviza je standardna za našu sportsku KOZu: Kvalifikacije za KOZa Indoors donose 25 pitanja iz širokog spektra sportskog svijeta koja služe kao zagrijavanje za ono što slijedi: Nered na Marakani predstavlja pet videozapisa u kojima morate paralelno obratiti pozornost na video, audio i titlove; Džoker s klupe donosi dvije kraće igre asocijacija (pet pitanja = pet odgovora, pet odgovora = pet hintova na jednu stvarnu osobu iz svijeta sporta); Ždrijeb u Nyonu, pak, predstavit će vam šest različitih tematskih kategorija po pet pitanja, a sretnici među vama imat će priliku izabrati tri ove kategorije i kviz usmjeriti na svoj mlin. Ove četiri kategorije čine regularan dio kviza: dvije najbolje ekipe nakon toga će otići u veliko finale, tzv. Fotofiniš, gdje će brzopotezno rešetanje kratkim pitanjima presuditi tko će kući ponijeti brdo nagrada i titulu najvećih poznavatelja sporta.

KOZu: Veliki sportski kviz donosi vam glavni pokrovitelj Staropramen, koji će i ovaj put omogućiti točenje polalitrenog piva za simboličnih 10 kuna, a bogat nagradni fond omogućili su i naši ostali dragi sponzori: The Red Apple Pub, Room Escape by Fox in a Box, Polleo Sport, Miss Donut, Tehnički muzej Nikola Tesla i mnogi drugi.

Kako je prostor kluba Metropolis ograničen brojem stolova, svoje ekipe prijavite što je prije moguće. Vidimo se u nedjelju, 21. siječnja, na četvrtom Velikom sportskom kvizu!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss        

Medijski pokrovitelji: