Prije još jednog kićenja bora, na zadnju KOZu ove godine doći se mora!


Dragi KOZoljupci,

nova KOZa, kviz općeg znanja, na rasporedu je u nedjelju, 17. prosinca, s početkom u 19.15 sati. U klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) okupit ćemo se pod vodstvom stand-up wunderkinda Gorana Vugrineca Goca i pod generalnim pokroviteljstvom Staropramena, a za ovu smo predbožićnu priliku ponovno pripremili stotinjak pitanja iz svih mogućih i nemogućih područja općeg znanja podijeljenih u pet-šest kategorija. Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a ako vas je više, nema frke, samo imajte na umu da u tom slučaju ne možete nastupiti u finalu na pozornici.

Dvije stvari moram posebno naglasiti ovdje: s obzirom na to da zbilja želimo srezati kašnjenje, ulaznice za kviz naplaćivat ćemo na ulazu u Metropolis, gdje ćete dobiti i svoje srećke za veliku lutriju koju igramo pod pauzama. Ulaznice će se prodavati od 18.30 do 19 sati, što znači da će kviz početi najkasnije u 19.15.

Druga stvar vezana je za naš ekskluzivni Smoking Lounge, koji vam se na zadnjem kvizu svidio. Nekoliko je ekipa pitalo može li se igrati u prostoriji za pušenje, odgovor je – naravno, nema problema, ali u formularu za prijavu označite da želite rezervirati mjesto tamo.

Broj mjesta je nažalost ograničen pa vas molimo da svoje ekipe prijavite što je prije moguće putem ovog linka:


PRIJAVA – predbožićna KOZa, 17. 12.


Uz našeg partnera Staropramen, da se znanje isplati dokazat će i cijeli niz naših dragih sponzora poput Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, Miss Donut, California Burrito, kreperija Le Mika, Tehnički muzej Nikola Tesla i mnogih drugih. Na posljednjoj KOZi u 2017. godini moći ćete i kupiti našu KOZu, društvenu igru znanja, koja bi vam mogla riješiti neke probleme i nedoumice božićnog shoppinga. 🙂

Vidimo se u nedjelju, 17. prosinca, na još jednoj KOZinoj fešti znanja!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss        

Medijski pokrovitelji: