Tko je Marijan Buljat, što je ciroza – stiže naša predrođendanska KOZa!


U nedjelju, 5. studenog, s početkom u 19 sati, u klubu Metropolis odigrat ćemo jubilarno 38. izdanje naše KOZe, kviza općeg znanja. Pod vodstvom hiperaktivnog travara, MC-ja i stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca, uz vrlo bogate nagrade i pod pokroviteljstvom Staropramena, zaigrat ćemo novu KOZu s više od stotinu pitanja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, brzo kliknite na ovaj neupadljivi link dolje i prijavite svoju ekipu prije no što postane stolova!

PRIJAVA ZA OPĆU KOZu 5. 11.

Kviz se sastoji od pet standardnih kategorija, iako je moguće i poneko iznenađenje. Opći kaos donosi 25 pitanja iz svih mogućih područja općeg znanja, nakon čega slijedi Sofijin izbor – od osam ponuđenih tematskih setova pitanja, natjecatelji koje voditelj izvuče iz šešira moći će odabrati četiri kategorije na koje će cijela dvorana morati odgovarati. Slijedi kratka pauza za čitanje točnih odgovora, obavljanje nužde i naručivanje Pramena za 10 kuna. Drugi dio kviza otvaramo Multimedijalnom kaljužom, u kojoj će ekipe morati analizirati filmove kojima smo im pripremili, a regularni dio KOZa završit će kategorijom Čija mama crne brege dere, dvostrukom igrom asocijacija. Nakon još jedne pauze, dvije najbolje ekipe odmjerit će snage u legendarnom obračunu na pozornici pod nazivom Točno u podne.


Glavne nagrade omogućili su nam naši vjerni sponzori, predvođeni generalnim pokroviteljem kviza, Staropramenom, koji je pripremio super nagradne pakete za najuspješnije. Tu su, dakako, i Room Escape by Fox in a Box, The Red Apple Pub, HBO, Loko prirodna kozmetika, Miss Donut, Tehnički muzej Nikola Tesla, Blitz Cinestar, Continental Film

Posebno nam je drago spomenuti i jednog potpuno novog sponzora – od ovog će kviza KOZu podržavati i Ambient Park sa svojim cijenjenim i vrlo ukusnim Gabriel sirevima i kefirima od, pogađate, kozjeg mlijeka. 🙂

Sve natjecatelje na ulazu će dočekati piće dobrodošlice, pod pauzama ćemo održati dvije poprilično bogate lutrije, a tijekom cijeloga kviza Staropramen pivo točit će se po promotivnoj cijeni od 10 kuna / pola litre točenog.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe. Ako vas je više od toga, slobodno dođite, lijepo ćemo vas ugostiti – ali ne smijete se boriti za finale. Ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članu/članici ekipe. Za sve moguće i nemoguće upite javite nam se na mejl (koza@fak.hr) ili direktno privatnom porukom našoj službenoj Facebook stranici. Vidimo se u nedjelju, 5. 11., na našoj novoj kvizaško-alkoholnoj fešti!

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy           miss  

Medijski pokrovitelji: