Sredina mjeseca vrlo je blizu – dokažite se na našem novom sportskom kvizu!

U nedjelju, 15. listopada, s početkom u 19 sati održat će se treći po redu Veliki sportski kviz u organizaciji naše KOZe, kviza općeg znanja. Pod vodstvom Ivana Balića svijeta stand-up komedije i školskog kolege jedne badmintonske reprezentativke, nenadmašnog Gorana Vugrineca Goca, odigrat ćemo dvosatni kviz s više od stotinu pitanja iz šarenih područja sportskog svijeta. Svoje ekipe od minimalno dva i maksimalno četiri člana prijavite putem ovog jednostavnog linka, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ili članici ekipe.

Kviz će se sastojati od sljedećih kategorija: Kvalifikacije za KOZa Indoors donose 25 pitanja iz širokog spektra sportskog svijeta koja služe kao zagrijavanje za ono što slijedi: Nered na Marakani predstavlja pet videozapisa u kojima morate paralelno obratiti pozornost na video, audio i titlove; Džoker s klupe donosi dvije kraće igre asocijacija (pet pitanja = pet odgovora, pet odgovora = pet hintova na jednu stvarnu osobu iz svijeta sporta); Ždrijeb u Nyonu, pak, predstavit će vam šest različitih tematskih kategorija po pet pitanja, a sretnici među vama imat će priliku izabrati tri ove kategorije i kviz usmjeriti na svoj mlin. Ove četiri kategorije čine regularan dio kviza: dvije najbolje ekipe nakon toga će otići u veliko finale, tzv. Fotofiniš, gdje će brzopotezno rešetanje kratkim pitanjima presuditi tko će kući ponijeti brdo nagrada i titulu najvećih poznavatelja sporta.

Bogat nagradni fond omogućili su nam naši dragi sponzori, koje i ovaj put predvodi Staropramen, generalni pokrovitelj KOZe. Pola litre Staropramena točit će se za samo deset kuna, a svim kvizašima pripremili smo i dobre žestice dobrodošlice. One koji pokažu najviše znanja nagradit će i naš standardni partner Polleo Sport, izvrsni restoran The Red Apple Pub, najbolji room escape u gradu Fox in the Box, za čiste i mirisne ruke pobrinut će se Loko prirodna kozmetika, tu je Miss Donut za sladokusce i, dakako, paketi Staropramena za najbolje i najsretnije.

Prijavite svoje ekipe prije nego što ponestane stolova – vidimo se u nedjelju (15. 10.) na trećem Velikom sportskom kvizu!

PRIJAVA EKIPE – KOZa: VELIKI SPORTSKI KVIZ, vol. 3

Generalni pokrovitelj:

Sponzori:

                     tmnt-copy            miss    

Medijski pokrovitelji: