Svoju mrežu širi i plete, KOZa se vraća u Sesvete!

Sa zadovoljstvom javljamo svim kvizoljupcima da će se 23. lipnja u 19:30 sati održati druga po redu KOZa u biljar klubu 8Ball Sesvete.

Priča je jednostavna, ekipe od 2 do 4 člana, kotizacija 20kn po natjecatelju, 4 zabavne kategorije pitanja općeg znanja i odlične nagrade naših vjernih sponzora, a svoje ekipe što je prije moguće putem ove jednostavne prijavnice:

http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/.

U prvoj kategoriji Općeg kaosa izrešetat ćemo vas s 25 pitanja bez puno zavrzlama. Nakon toga u drugoj kategoriji Sofijin izbor vi utjecete na tijek igre – birate sljedeće kategorije koje će se pogađati na kvizu! Za treću kategoriju Multimedijalne kaljuže se priča da je najteža kvizaška kategorija svih vremena. Ne vjerujete nam? Puštamo vam pet snimki, na svakoj ćete vidjeti videozapis, čuti audio te citat titlove, sve u isto vrijeme te pogađati što točno čujete, vidite i čitate. Za kraj smo vam pripremili Čija mama crne brege dere, tj klasičnu igru asocijacija: mi vam ponudimo pet pitanja, svaki odgovor je hint za konačno rješenje. Prve dvije ekipe će nakon regularnog dijela kviza snage iskušati u dvoboju brzopoteznih pitanja.

Ako vam sve ovo nije dosta, svaku ekipu koja sudjeluje na kvizu nagradujemo sa sat vremena biljara u klubu!

Svi koji su imali dvojbe gdje ce izaći u petak, mislim da smo vam odagnali sve sumnje!

Vidimo se u petak, 23.6.!