KOZa: Krapina edition vol. 5

Pridružite nam se na posljednjoj KOZi prije ljetne pauze u Bistrou Huš (Šetalište Vilibalda Sluge 1) sljedeći petak, 23.6. u 20.00 gdje vas ponovno čekaju razne nagrade naših sponzora.

Ovaj put KOZa brsti u tri grada istovremeno: Krapini, Samoboru i Sesvetama, tako da ćete moći odmjeriti svoje znanje i vidjeti kako kotirate na ukupnoj rang listi svih ekipa.

Kviz se sastoji od nekoliko kategorija: u Općem kaosu možete očekivati dvadesetak zakaj-sam-markiral/a-kad-smo-učili-Hamurabijev-zakonik pitanja iz područja općeg znanja, Sofijin izbor nudi tematske kategorije (brilijantni primjer: Zlatan Stipišić giboni) koje odabire par nasumično odabranih natjecatelja, filmići Multimedijalne kaljuže su tu da uzrokuju komplekse u vezi vašeg pamćenja i moguće selektivne amnezije (#bankomatić), a Čija mama crne brege dere traži da na temelju asocijacija pogodite dvije stvarne osobe. Na kraju kviza pratimo kosočupni dvoboj dviju najbrilijantnijih ekipa tijekom kojeg moraju ponuditi čim više točnih odgovora u 90 sekundi.

Ekipa se može sastojati od minimalno 2 i maksimalno 4 člana (ako vas je više od 4 možete sudjelovati, ali ne ulazite u finalni okršaj dviju najboljih ekipa).

Upad je 10kn po natjecatelju.

Prijavite se putem sljedećeg obrasca (http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/), javite nam se na KOZin fejs ili pošaljite poruku na 097 741 5806 s imenom ekipe i brojem članova.

Vidimo se na Hušu 🙂