KOZa: Kviz općeg znanja – Samobor edition vol. 2

Nakon prvog uspješno održanog KOZa kviza u Samoboru, s velikim uzbuđenjem najavljujemo i drugi kviz u ovom prekrasnom gradu!

U petak, 23. lipnja, s početkom u 19.30 sati, u popularnom Scout Club Irish Pubu (Josipa Komparea 5) održat ćemo drugo samoborsko izdanje KOZe, kviza općeg znanja. Dvosatni pub kviz sa sveukupno više od stotinu pitanja s velikim ćemo guštom pripremiti za sve kviziranju sklone Samoborke i Samoborce, a s obzirom na blizinu Zagreba i ljepotu Samobora, sigurni smo da i mnogim našim zagrebačkim fanovima neće biti teško potegnuti na jedan jedan lijepi izlet.

Što je KOZa?

KOZa, kviz općeg znanja, projekt je nekolicine zagrebačkih zanesenjaka koji su prije par godina odlučili raditi kvizove kakve bi i sami voljeli igrati: opuštene, zabavne, raznovrsne i zanimljive.

Kako se igra kviz?

Dođete sa svojom ekipom u prostor održavanja kviza, sjednete za svoj stol, naručite piće ili devet i guštate u dobroj glazbi i zanimljivim pitanjima na koja odgovarate pismeno na papirima koje smo za vas pripremili. Na polovici kviza čitaju se točni odgovori i prikazuje tablica da vidite kako stojite u odnosu na ostale ekipe, nakon čega slijedi drugi dio kviza i opet isti postupak – točni odgovori i tablica, plus proglašenje dvije ekipe finalista koje će se boriti za prestižne nagrade koje su osigurali naši sponzori.

Postoji li šansa da ćete se osramotiti pred stotinu ljudi?

Nikakva. Kviz se igra anonimno, za stolom, uz šaptanje i u mraku, a jedino dio kviza u kojem morate stati pred ljude jest onaj finalni, ako uđete među dvije najbolje ekipe na kvizu. U tom slučaju, nema nikakvog sramoćenja jer, hej, među dvije najbolje ekipe ste! Samo smislite ime svoje ekipe i to ćemo ime prikazivati na platnu s vašim brojem bodova. Ideja je da se zabavite i opustite u dobroj atmosferi i usput naučite nešto što možda još niste znali.

Koje su nagrade?

Kao i uvijek na KOZi, bogato nagrađujemo dvije najbolje ekipe, ali postoji solidna šansa da osvojite neku kul nagradu i bez izvrsnog rezultata na kvizu – zato imamo veliku lutriju pod pauzama.

Kako se prijaviti?

Svoje ekipe možete prijaviti putem ovog jednostavnog web-obrasca.

http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/

Vidimo se na drugom samoborskom izdanju KOZe!