Našiljite olovke i nastavite niz: Pozivamo vas na Veliki sportski __________ !!


Gnjavite društvo s detaljima svog putovanja u Portugal 2004., gdje ste ispred hotela uspjeli na djelić sekunde stisnuti ruku Tomislava Butine? Ne znate svoj OIB napamet, ali zato bez problema usred noći možete navesti najveću visinu koju je Blanka Vlašić preskočila ili broj operacija na koljenu Ivice Kostelića? Znate da derbi della Madonnina nema veze s pop glazbom i da oproštaj Mirka Filipovića nikad nije “zbogom”, nego “doviđenja”? Onda dođite u klub Metropolis (zagrebačka Avenija Dubrovnik 10) u nedjelju, 18. lipnja, u 19 sati, na sportsko izdanje KOZe, kviza općeg znanja, gdje će vaše znanje o svijetu sporta biti itekako nagrađeno dvosatnim kvizom sa stotinjak pitanja i vrlo bogatim nagradnim fondom.

Pod vodstvom pasioniranog igrača PES-a i stand-up legende Gorana Vugrineca Goca, održat ćemo drugo izdanje KOZe: Velikog sportskog kviza. Ovaj pub kviz, kao i svaki drugi u organizaciji KOZe, igra se u ekipama od minimalno dva i maksimalno četiri igrača. Sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svoje ekipe što je prije moguće putem ove jednostavne prijavnice. Vi se javite, mi vam rezerviramo stol i jedino što je preostalo jest da dođete petnaestak minuta prije početka kviza kako bismo vas mogli prijaviti i početi na vrijeme.

Kviz će se sastojati od sljedećih kategorija: Kvalifikacije za KOZa Indoors donose 25 pitanja iz širokog spektra sportskog svijeta koja služe kao zagrijavanje za ono što slijedi: Nered na Marakani predstavlja pet videozapisa u kojima morate paralelno obratiti pozornost na video, audio i titlove; Džoker s klupe donosi dvije kraće igre asocijacija (pet pitanja = pet odgovora, pet odgovora = pet hintova na jednu stvarnu osobu iz svijeta sporta); Ždrijeb u Nyonu, pak, predstavit će vam šest različitih tematskih kategorija po pet pitanja, a sretnici među vama imat će priliku izabrati tri ove kategorije i kviz usmjeriti na svoj mlin. Ove četiri kategorije čine regularan dio kviza: dvije najbolje ekipe nakon toga će otići u veliko finale, tzv. Fotofiniš, gdje će brzopotezno rešetanje kratkim pitanjima presuditi tko će kući ponijeti brdo nagrada i titulu najvećih poznavatelja sporta.

Dvije jako važne napomene: kviz se igra anonimno, pod imenom ekipe koje sami smislite, tako da nema nikakve brige da ćete se osramotiti pred stotinu ljudi. I drugo, zaboravite na guglanje. Spremite mobitele: došli ste opustiti se, zabaviti, podružiti i popiti šest piva. Igrajte fer i neka pobijedi najbolja ekipa, ne ona koja najbolja skriva mobitel ispod stola.

Vidimo se u nedjelju, 18. lipnja, u 19 sati na drugoj po redu KOZi: Velikom sportskom kvizu! 

Sponzori

               6ab4e3_ad24690576f64c3cb570dbfdd4804579         tmnt-copy