KOZa: Krapina edition vol. 4

PRIJELOMNA VIJEST!

Nećete vjerovati kaj se dešava 26.5. u prostoru Bistroa Huš s početkom u 19.30! Kviz općeg znanja KOZa vraća se u šumarak skriveni kraj nalazišta krapinskog pračovjeka gdje vas i ovaj put čekaju divne (usudili bismo se reći sve bolje i bolje) nagrade naših dragih sponzora koje ćemo ponovno najavljivati u eventu.

Princip je isti kao na dosadašnjim kvizevima: u Općem kaosu možete očekivati 25 pitanja iz područja općeg znanja, Sofijin izbor nudi tematske kategorije koje bira nekoliko nasumično odabranih natjecatelja, filmići Multimedijalne kaljuže su tu da vam ispiju živce i iščupaju poneku vlas iz kose, a Čija mama crne brege dere traži da na temelju asocijacija pogodite dvije stvarne osobe. Na kraju kviza pratimo znojokapni dvoboj dviju najuspješnijih ekipa tijekom kojeg moraju pogoditi čim više točnih odgovora u 90 sekundi.

Ekipa se može sastojati od minimalno 2 i maksimalno 4 člana (ako vas je više od 4, možete se natjecati, ali ne ulazite u finalnu borbu za nagrade).

Upad je 10kn po natjecatelju.

Prijavite se zadnji dan, šalimo se, nemojte pliz, nego jučer/danas/sutra putem sljedećeg obrasca (http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/) ili pošaljite poruku na 097 741 5806 (u tom slučaju napišite prijava za KR KOZu, ime ekipe i broj članova) iiili nam pošaljite poruku na Facebook.

Vidimo se za tjedan i pol 🙂

Sponzori

                     splash_logo