KOZa: Krapina edition vol. 3

Drage Krapinčanke i Krapinčani,

treći krapinski kviz općeg znanja KOZa održat će se 22.4. s početkom u 19.30 u prostoru Bistroa Huš (Šetalište Vilibalda Sluge 1). Ovaj put KOZu održavamo u dva grada istovremeno (Krapini i Rijeci) tako da ćemo vidjeti kakav će biti ukupan poredak znanja Krapinčana u odnosu na znanje ekipa iz Rijeke. 🙂

Prije neg se najedete mladoga luka i šunke kod bake Pepice koja vam je konačno oprostila kaj joj za Božić niste kupili DVD player jer su Čaroliju u nedostatku friškog sadržaja u međuvremenu reprizirali na HRT-u, škicnite kategorije koje vas očekuju:

OPĆI KAOS

25 pitanja iz svih mogućih područja općeg znanja.

SOFIJIN IZBOR

Osam ponuđenih tematskih kategorija po pet pitanja. Sretnici među vama koje izvučemo iz kuverte moći će izabrati četiri kategorije na koje sve ekipe moraju odgovarati.

MULTIMEDIJALNA KALJUŽA

Zloglasna kategorija koja donosi pet filmića, a vi na temelju slike, zvuka i titlova morate odgovoriti na postavljena pitanja.

ČIJA MAMA CRNE BREGE DERE

Radi se o klasičnoj igri asocijacija: postavljamo vam pet pitanja, a točni odgovori na tih pet pitanja ujedno su hintovi koji upućuju na jednu poznatu osobu. Pogađate dvije tajanstvene osobe.

TOČNO U PODNE

Brzopotezno, najslabijakarikasto finale rezervirano za dvije najuspješnije ekipe na kvizu. 90 sekundi za što je više moguće točnih odgovora.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana (može i više, ali u tom slučaju ne ulazite u finalnu borbu za nagrade naših sponzora koje ćemo najavljivati u eventu).
Kotizacija iznosi 10 kuna po natjecatelju.

Kapacitet prostora je ograničen pa vas molimo da svoje ekipe za treću krapinsku KOZu prijavite sada odma sada, i to na jedan od sljedećih načina:
1) putem sljedećeg obrasca: http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/ (obavezno označite Krapina edition)
2) slanjem poruke na broj 097 741 5806 (u tom slučaju napišite: prijava za KOZu, ime ekipe i broj članova – dobit ćete potvrdu da je prijava zabilježena)
3) slanjem privatne poruke našoj Facebook stranici.

Dvije najbolje ekipe odrađuju finalni okršaj u dvoboju i osvajaju titulu trećih pobjednika krapinske KOZe (btw, ne brinite, tijekom kviza nema izvlačenja ljudi na stage :D).

Ponovite gradivo i vidimo se uskoro 😉

Sponzori

                     splash_logo   tmnt-copy               miss