KOZa se seli, narod se veseli

koza new york

Sljedeća KOZa, kviz općeg znanja, održat će se u subotu, 18. lipnja u New Yorku.

Nažalost, ne govorimo o Velikoj jabuci, ali više nego solidna će zamjena biti istoimeni kafić u Radničkoj 1A, dvije minute pješke od Autobusnog kolodvora. Kako je voljeni nam Rockers Club otišao na zaslužen ljetni odmor, odlučili smo pronaći novi dom da izbjegnemo kvizašku pauzu do rujna. Simpatični gazda New Yorka pokazao je interes i KOZa je pronašla svog trećeg skrbnika u svojih godinu dana postojanja.

Kviz će početi u 20 sati, a vodit će ga, jasno, hiperaktivni stand-up baja Goran Vugrinec Goc. Njujorška KOZa sastojat će se od dobro nam poznatih kategorija, uz mogućnost pokojeg iznenađenja. Opći kaos uvodna je kategorija za zagrijavanja koja će vam ponuditi 20 pitanja svih mogućih oblika i tematika. Sofijin izbor predstavit će vam osam različitih tematskih kategorija, a sretniji natjecatelji imat će priliku odabrati četiri na koje će sve ekipe morati odgovarati. Multimedijalna kaljuža, koju Goc voli zvati najtežom kategorijom na kvizu, donosi pet filmića u kojima ćete morati prepoznati zvuk (pjevač/ica ili govornik/ca), sliku (film, spot, povijesni događaj ili videoigra) i titlove (autor teksta). Kako da ne predstavlja deset tvrdnji za koje ćete se morati odlučiti jesu li istinite ili ne, a posljednje dvije kategorije na kviz su Čija mama crne brege dere (igra asocijacija) i Točno u podne, finalna kategorija rezervirana za dvije najuspješnije ekipe na kvizu, serija brzopoteznih pitanja u stilu Najslabije karike).

Stol za svoju ekipu možete rezervirati mejlom na koza.kvizovi@gmail.com, SMS-om ili obostrano neugodnim pozivom na 091 1179 329 ili putem ove jednostavne onlajn prijavnice. Ulaz se naplaćuje 20 kuna po natjecatelju, a svaka ekipa može imati minimalno dva i maksimalno četiri člana.

Kviz sponzoriraju HBO, Karlovačko pivo, restoran Pani, NextBike i sama KOZa.

Vidimo se u subotu, 18. lipnja!

Ovdje nas možete naći:

karta new york kviz